SUNAUDOTI PRODUKTAI 7 DALIS (CLINIQUE, SALERM, RITUALS, SAFLORA IR KT)

Sveikos merginos! 

Pavasaris apsivalymo metas, tad su džiaugsmu rašau šį įrašą apie pabaigtas priemones, kurių tiesa, susikaupė nemažai, kadangi stengiuosi naudoti turimus kosmetikos išteklius ir nepirkti ko nereikia. 

Taigi, pradėkime 😉

tus5

Pradėsiu nuo labiausiai patikusios priemonės, kurią sunaudojau iki paskutinio lašelio ir labai džiaugiausi – tai drėkinamasis veido koncentratas iš Clinique. Puiki gelinė tekstūra, kuri įsigeria greitai ir nepalieka jokio pojūčio ant veido. Puikiai tinka naudoti prieš makiažą. Puikus drėkiklis, rekomenduoju.

tus4

Viena iš nuvylusių priemonių – Loccitane švelnus taukmedžių veido tonikas. Priemonė turėtų pašalinti makiažo likučius ir atgaivinti odą, tačiau ji visiškai nepašalindavo net minimalaus kiekio makiažo likučių, odą tarsi tempdavo, jausdavosi diskomfortas. Be to, priemonė labai greit sunaudojau, o kadangi produkto kaina nemaža antrą kartą tikrai nebepirkčiau. 

tus3.jpg

Kitas sunaudotas Vianek tonikas, kurį įsigijau Lenkijoje, man daug labiau patiko. Švelnus, nedirgina odos, puikiai tinka ir makiažui nuvalyti, kaina atsimenu buvo nedidelė, tad sekantį kartą nusipirkčiau ir kažką kitą iš šio gamintojo.

tus 9.png

Toliau šiek tiek iš kūno priežiūros, sunaudojau šveitiklį iš BOMB, jų pasirinkimas yra nemažas, mano turėtas buvo „Butter Babe“. Produktas kvepėjo labai saldžiai, patiko naudoti retkarčiais. Kitiems kvapas gali pasirodyti net per saldus, bet progoms man patiko. Apskritai šis brandas atrodo žavus, asortimente turima įdomių produktų. (p.s jų galima įsigyti puslapyje spa4you.lt

tus8.jpg

Dar vienas produktas, kuris man patiko lietuvių gamintojo Safloros arbatmedžių vanduo. Patiko, jog purškiamas, puikiai tonizuoja ir normalizuoja mano mišrią/riebią odą. Tikrai įsigysiu dar kartą.

tus1

Plaukams sunaudojau Salerm plaukų kaukę su keratinu. Galiu pasakyti, kad kaukė mano plaukams tiko. Suglotnino ir suminkštino plaukus, sumažindavo pūtimąsi. Gana skalsiai naudojosi, o ir laikyti ant plaukų reikėdavo tik 3 minutes.

tuss

Išbandžiau Rituals kosmetiką plaukams, kūnui šio gamintojo kosmetiką aš labai mėgstu, tad smalsumo vedina išbandžiau ir šampūną skirtą pasišiaušusiems plaukams. Pradžioje efektas jautėsi plaukai buvo švelnučiai ir paslankesni, tačiau tai buvo tik pirmus kartus. Tiesa, šampūno aromatas puikus, gana ilgai išliekantis plaukuose.

tus7

Dušo putos Nivea man pasirodė nepasiteisinęs dalykėlis, atrodo, jog naudojant tokį produktą oda turėtų būti švelnesnė, tačiau produktas veikė kaip paprastas muilas, atliko savo funkciją, bet nesužavėjo.

tus11.jpg

Ir paskutinis tuštutis – Lumene veido prausiklis. Švelnus veido prausiklis už prieinamą kainą, sudėtis gana gera. Žinoma, dėl savo švelnesnės sudėties, jis šiek tiek sunkiau susidorodavo su makiažu, tačiau vistiek prausiklį vertinu gerai, nes nesausina odos. Galbūt įsigysiu ir dar kartą. 

Tai tiek šiam kartui, iki kitų susitikimų! 

 

Parašykite komentarą