SUNAUDOTI PRODUKTAI 5

Sveikos! Grįžtu su dar vienu tuštučių įrašu, jau penktąja dalimi. Kaip ir visada trumpai išsakysiu savo nuomones apie priemones, taigi pradėkim 😉

1_1_8_1_2789557-png

Lancome Hydra Zen BB kremas

Neįspūdingas produktas, nevertas savo kainos. Labai minimaliai pamaskuoja, gana lipšnus. Labiausiai tiks normalios ir sausesnės odos savininkėms, kurios neturi nei didelio veido raudonio, nei spuogelių ir dėmelių.

csm_774490_5e82089839

Essence SOS Spot Killer priemonė nuo spuogų

Priemonė labai greitai išdžiuvo. Spuogelius pasausindavo, nes yra toks spiritinis. Antrą kartą priemonės nepirkčiau, nors ir pigi, bet nelabai efektinga. Geriau spuogelių gydymui arbatmedžio aliejus.

eye-contour-fluid

Anna Lotan Eye Contour Fluid

Lengvos tekstūros paakių serumas, greitai įsigeriantis, padrėkinantis, o ir naudojasi skalsiai. Mano poreikius patenkino.

20160511be9ae891441896ca

LUSH Rub Rub Rub šveitiklis

Gana švelnus šveitiklis su druska, kuris malonios tekstūros ir gaivaus kvapo. Galima naudoti kone kasdien, kadangi nėra aštrių dalelių. Malonaus ir gaivaus kvapo. Patiko, nusipirkau ir antrą pakuotę.

indola-innova-hydrate-shampoo-300ml-da80

INDOLA drėkinantis šampūnas

Visai puikus šampūnas, skalsiai naudojosi. Ilgam užteko. Kvapas švelnus, nebuvo intensyvus. Šio produkto kokybe buvau patenkinta.

2765532.PNG.jpg

ISADORA akių pravedimas

Mano mylimiausias akių pravedimas! Yra blizgus, nematinis. Išlieka visą dieną, neatsispausdina ant vokų, nenusitrina, kadangi atsparus vandeniui. Vienas dalykas, kuris erzina, kad valantis makiažą šis pravedimas nusivalo  tokiais gabaliukais, o kartais juos sunku nuvalyti nuo blakstienų.

6

DR.Renaud kreminis šveitiklis veidui

Labai smulkių dalelių šveitiklis, kuris gana gerai, bet švelniai nuvalo odą. Naudojau ir patiko, tačiau vargu ar antrą kartą pirkčiau už tokią kainą.

Tiek šiame įraše apie sunaudotus produktus, susitiksime kitame įraše!

Parašykite komentarą